Merken

Weerstations van de beste merken

Lees meer Lees minder

De laatste reviews over weerstations

Lees de ervaringen van onze klanten.

Oregon Scientific Prysma R projectieklok

25 jul. 2017
“Bij het uit de verpakking halen van het product had ik wel een wauw gevoel want het is een mooi design. Ook zeer goed was de mogelijkheid om meerdere zenders op aan te sluiten. Er zitten geen batterijen in, dus bij uitvallen van de stroom moet je alles opnieuw programmeren. Als je de (slaap)kamer verduisterd geeft het display toch teveel licht. Zelfs in de donker stand. Ook de projector vind ik minder goed dan het ouder model want die schijnt een rode waas op de muur met daarin de projectie van uur en temperatuur.”
Oregon Scientific Prysma R projectieklok

Bresser Temeo TB weerstation

23 jul. 2017
“Mijn ervaring bij het kopen van Frank zijn zonder meer uitstekend te noemen. Ik kon namelijk mijn oorspronkelijke bestelde weerstation probleemloos overzetten naar een ander merk weerstation van Bresser temeo TB omdat het de levertijd 2 weken was en ook omdat Bresser weerstation een hoge nauwkeurigheid hebt van <1 % Het Bresser weerstation doe het uitstekend. De verlichting van het display verandert met de buiten temperatuur van rood boven de 25 graden tot blauw bij - 10 graden vorst. Ook zijn er 256 kleuren handmatig vast in te stellen. Een nadeel is dat er geen lichtgevoelige cel in zit die de display verlichting automatisch regelt. In de slaapkamer is de verlichting s'nachts te fel en overdag bij zonlicht weer te zwak. Dit wordt weer een klein beetje gecompenseerd door de displayverlichting 2 standen heeft. Verder heeft het weerstation een luxe uitstraling. ”
Bresser Temeo TB weerstation

Alecto WS-4800 weerstation

20 jul. 2017
“Levering heel snel; installatie poepsimpel en correcte gegevens direct zichtbaar; er zijn geen bijkomende instellingen en/of wijzigingen nodig.”
Alecto WS-4800 weerstation